Live music & events in Ibiza till 15th April

April 6th, 2011 - 2:16 pm Posted in ibiza, live music | Comments (0)

Live music & events in Ibiza till 15th April:

thursday 7 AprilCocktail de risas: Juan y Punto’ Teatro PEREYRA 21:30h
‘Extrañamente gracioso’, així es defineix a la figura d’aquets còmic, col·laborador al club de la comèdia com a guionista i actor, i que quan puja a un escenari no atura d’improvisar i interactuar amb la gent. Avui passa pel Pereyra un altre crack! Un tipo ‘extrañamente gracioso’ antañoconocido como Juan ‘Resaca’, que ahora te emborracha con su improvisación y sus tablas. Colabora en El Club de la Comedia como guionista y como actor, y hoy se pasa por el Pereyra,…otro polifacético humorista imperdible
‘Caterina Valriu’ BIBLIOTECA MUNICIPAL D’EIVISSA 19h
El vampiret i altres contes d’en Ponç Pons ‘El vampiret’ y otros cuentos de Ponç Ponç
‘Teatro a las diez’ ES VERMELL (Bisbe Abad i Lasierra, 57) 22h
Actuacions, improvitsazions, contacontes, clowns,…tot pot passar a partir de les deu! Actuaciones, improvisaciones, cuentacuentos, clowns,… ¡todo puede pasas a partir de las diez!
‘Audicions de primavera’ CAN VENTOSA 17:30h
Veure comentari dia 4. Darrer dia Último día
‘No Tricks Acoustic’ Bar COLON (Sant Antoni. West End) 23h
Format en acústic Formato en acústico Veure comentari dia 1 friday 8 April ‘Blues Dave’ Botigueta-bar CAN JORDI (Ctra Sant Josep, km 7) 21:30h
‘Mister Blues Man’ a la botigueta de’n Vicent per a viure una d’aquelles nits autèntiques a peu de la carretera ‘Mister Blues Man’ se acerca por ‘la botigueta de’n Vicent’ para vivir una de esas noches auténticas a pie de carretera ‘Muriel Grosman y Radomir’
SOMIART (Passeig marítim Sta. Eulària) 21h
‘Sopar’ de Jazz i Soul amb performances de ‘Foc i Fum’ ‘Cena’ de jazz y soul, con performances de ‘Foc i Fum’
‘Los Duros de cartón’ BIBLIOTECA SANTA EULÀRIA 18:30h
Aquests fantàstics ‘cuenteros’ a la seva faceta més ‘infantil’. Un regal per les oïdes! Estos magníficos cuenteros, en su faceta ‘más infantil’ ¡Todo un lujo para los oídos!
‘Uncle Sal’ DMIEDO ( C/ Trinitat, 6 – port de Vila)
Primer fou acùstic, després semi-acústic i ara ‘acústic però ‘amb distorsió a tope’ fins rebentar el Dmiedo. Rock i blues amb accent ‘sureño’…dintre del cicle ‘Barres y Birras’ patentat per en Sandro Primero fue acústico, después semi-acústico, y ahora acústico ‘pero con la distorsión a tope’ hasta reventar el Dmiedo. Rock y Blues con acento sureño, dentro del ciclo ‘barras y birras’, patentado por Sandro
‘Almas flamencas’ CAN VENTOSA 21h
Dins de la XII Mostra de dansa i ball, un espectacle de fusió flamenca sota la direcció de Beatriz Marí Llor a benefici de DEFORSAM Dentro del ciclo ‘XII Mostra de Dansa i Ball’, un espectáculo de fusión flamenca, para ver y vivir el flamenco de otra manera. Dirigido por Beatríz Marí Llor y a beneficio de DEFORSAM
‘Enrique el grande’ HOSTAL TALAMANCA 21:30h
1’60 cm de gran humor..
‘No Tricks’ PUB KOPPAS (West End – Sant Antoni) 23h
Veure comentari dia 1
‘Sant Pepe Festival 2011′ SANT JOSEP (Camp de Futbol) 22h 5€
S’inicia el Sant Pepe amb una nit electrònica amb Camilo Franco (Dj resident Space) i Rafa Ariza (Café Olé) Se inicia el Sant Pepe con una noche electrónica con Camilo Franco (Dj resident Space) y Rafa Ariza (Café Olé) saturday 9 April ‘Ballet de Moscú: El lago de Los Cisnes’ PALACIO DE CONGRESOS (Sta. Eulària)
Torna la companyia russa a Eivissa per oferir un espectacle de ballet admirable amb una nova producció del ‘Lago de los cisnes’ amb els millors solistes de Rússia Vuelve la compañía rusa con un espectáculo admirable, una nueva producción del ‘Lago de los cisnes’ con los mejores solistas de Rusia
‘Se Sexy’ SOMIART (Passeig marítim Sta. Eulària) 21h
Performances amb Foc i Fum a un sopar molt sexy Performances de Foc i Fum en una cena muy sexy
‘Real control’ CLUB DIARIO DE IBIZA 20:30h
Espectacle de ball a càrrec de la companyia ‘Dream Factory’ Espectáculo de baile de la compañía ‘Dream Factory’
‘Noche de brujas’ BONT´S INTERNATIONAL CLOWN SCHOOL (Ctra. Sant Josep – Passat el poble, després de la curva de la Citroën) 21:30h
L’escenari s’obri per a tothom en una nit màgica d’emocions i art. Cadascú amb la seva proposta (música, danza, clown, poesía…), s’embarca en una nit irrepetible Escenario abierto para todos, con la posibilidad de vivir una experiencia mágica, donde cada uno con su arte (música, danza, clown, poesía…) ayuda a crear una noche irrepetible
’25 aniversari escola Sant Miquel’ CP BALANSAT (Sant Miquel) 19h
A Balansat estan de festa i ho celebren amb torrada, rifes i actuacions de rock amb Can Raia, Rels, el cor de cambra Coda i els balls orientals Bollywood Aniversario en Balansat y lo celebran a lo grande. Torrada, rifa y conciertos de rock con Can Raia, Rels, el coro de cámara Coda y los bailes orientales de Bollywood
‘Hombres G + Señor Búho + Arma Sonora’ CAMP DE FUTBOL DE SANT JOSEP (Sant Josep) 21h 15 €
Torna el Sant Pepe Rock! Aquesta vegada amb una proposta remember, amb els ‘Hombres G’ com a caps de cartell. Obrirà el concert el rock & roll amb majúscules d’Arma Sonora, per deixar pas a la proposta pop i més personal dels eivissencs Señor Búho, i així a la mitjanit en David Sumers i companyia ens farain cridar himnes adolescents com ‘Sufre mamón’, ‘Chica cocodrilo’ o ‘La cagaste Burlancaster’ ¡Vuelve el Sant Pepe rock! Esta vez con una propuesta remeber donde ‘Hombres G’ encabezan un cartel que inaugurará el rock en mayúsculas de ‘Arma Sonora’, y continuará la propuesta pop más personal de ‘Señor Búho’, para culminar con los himnos adolescentes de los reyes del Pop de los 80′
‘Àfrica’ SANSARA 21:30h
Membres de Shakatribe, acompanyats de’n Victor Grisely i en Dani Marín, ens deleitaran amb un concert de fusió africana i afro-beat Componentes de Shakatribe, acompañados por Victor Grisely y Dani Marín, nos deleitarán con un concierto de fusión africana y afro-beat
‘No Tricks in Acoustic’ RUMOURS SUSHI (Santa Eulària) 21h
Veure comentari dia 1
‘Pesentació de EMA’ CARPA PORT DE SANT ANTONI 12h
Nova associació de músics que es presenta a una jornada de concerts durant tot el dia Nueva asociación de músicos que se presenta en una jornada de conciertos durante todo el día sunday 10 April ‘Capi Blues Band’ GUARANÁ (Santa Eulària- port esportiu) 20:30h
Moments per al blues de qualitat amb en Capi & Friends Momentazo para el blues con Capi & friends
‘Antonio y Sandra’ ES VERMELL (Bisbe Abad i Lasierra, 57) 12:30h
flamenc pel matí amb ‘el primo Antonio’…ole! Flamenquito con un virtuoso de la guitarra, ‘el primo Antonio’…¡y ole!
‘Miguel Miguel’ Pub CASANOVA (Sant Antoni) 22h
‘Mag’ de l’humor, el seu truc,…fer molta gràcia! ‘Mago’ del humor, su truco es hacer gracia
‘Lost Mountain Orchestra’ BRISA DEL MAR(Cala Pada) 14h
Veure comentari dia 2
‘Manuel Rodríguez Méndez’ NAMIBIA 18h
Exposició de l’artista que estirà ambientada per la ‘Lost Mountain Orchestra’ on el propi artista col·laborarà a ritme de soul Exposición del artista con ambientación de la ‘Lost Mountain Orchestra’ en el que colaborará el propio artista para marcarse unos temillas de soul
‘Sa balseta’ CAN VENTOSA 12:30h
Dins del cicle ‘Rondalles commemoratives de l’any Joan Castelló Guasch’, la Claka teatre presenta aquesta dramatització per a tota la família En el ciclo ‘Rondalles commemoratives de l’any Joan Castelló Guasch’, La Claka teatre, presenta esta dramatización, para toda la familia
‘Ballet de Moscú: El lago de Los Cisnes’ PALACIO DE CONGRESOS (Sta. Eulària)
Veure comentari dia 9
‘Ruta cicloturista familiar: Ses Salines’ PL. D’ANTONI ALBERT I NIETO 10h
Inscripcions fins al saturday anterior a: piscines d’es Viver, Can Misses, Bicicletes Juan Ferrer o Mr. Bike. Recorregut d’uns 30 km, de nivell moderat Inscripciones antes del sábado anterior a la salida en piscinas del Viver, Can Misses, Bicicletas Juan Ferrer o Mr. Bike. Recorrido de unos 30 km, de nivel moderado
‘Blauklar’ MERCAT DE CALA LLENYA 12h
Veure comentari dia 3 monday 11 April ‘Cortos y palomitas’ ES VERMELL (Bisbe Abad i Lasierra, 57) 22h (Veure comentari dia 4)U wednesday 13 April ‘The Boogie Band’ APARTAMENTOS CALA LLONGA 18h
L’aniversari amb en Chris Langley, banyat de rock Cumpleaños con Chris Langley bañado de rock
‘Monòlegs de la vagina’ CAN VENTOSA 21.30h
Antonio Cantos dirigeix l’adaptació i traducció d’Ángels Martínez i a la companyia eivissenca ‘Vagin al teatre’ per fer-se eco d’aquest éxit dels escenaris mondials, que retrata les experiències de les dones en relació amb la seva vagina: la sexualitat, la menstruació, la masturbació,… Antonio Cantos dirige la adaptación y traducción de Àngels Martínez y a la compañía ibicenca ‘Vagin al teatre’, y se hace eco de este éxito de escenarios, que ha circulado por todo el mundo, retratando las experiencias de mujeres en relación con su vagina: la sexualidad, la menstruación, la masturbación,… onis thursday 14 April ‘Teatro a las diez’ ES VERMELL (Bisbe Abad i Lasierra, 57) 22h Coment. dia 7S
‘Monòlegs de la vagina’ TEATRO ESPAÑA (Santa Eulària) 21:30h
Veure comentari dia 13
‘No Tricks Acoustic’ Bar COLON (Sant Antoni. West End) 23h
Veure coment. dia 7 friday 15 April ‘Second Hand’ Botigueta-bar CAN JORDI (Ctra Sant Josep, km 7) 21:30h
Un altre ‘pedazo’ de concert amb aquesta banda de bons covers de Rock&roll Otro conciertazo de esta banda con sus covers de puro rock
‘Boogie band ‘ DMIEDO ( C/ Trinitat, 6 – port de Vila)
Veure comentari dia 2
‘David Novell i Monma Mingot’ BIBLIOTECA SANTA EULÀRIA 18:30h
infantil, a les 20:30h sessió per adults Doble sessió de contacontes Doble sesión de cuentacuentos
‘Rels’ CAN POU (port de Vila) 22h
Rock d’autor en català Rock de autor en catalán
‘Cocktail de risas: David Guapo ‘ Teatro PEREYRA 21:30h
Ens arriba el tipo més ‘guapo’ de la sexta, un noi sense complexes, àcid i extremadament ‘actualitzat. Nit ‘guapa’ d’humor Nos llega el tio más guapo de ‘la sexta’, un tipo sin complejos, ácido y tremedamente ‘actualizado’, noche ‘guapa’ de humor
‘Soul and body gospel choir’ CLUB DIARIO DE IBIZA 21h
Concert de Gospel de la nova agrupació eivissenca de’n Joaquín Garli Concierto de Gospel de la nueva agrupación dirigida por Joaquín Garli
‘Día europeo de la información juvenil’ SANTA EULÀRIA (Carpa)
Tot el dia Activitats i concerts de hip-hop i de rock amb D-Brois (22h) Wii, rocòdrom, monòlegs… Actividades durante todo el día y conciertos. Concierto ‘D-Brois’ (22h)
‘Noche de monólogos’ HOSTAL TALAMANCA 21:30h Artista sense confirmar Artista por confirmar
‘The Boogie Band’ Bar DEMIEDO (carreró Trinitat nº 6) 23h
Aquest bar viu el rock com ningú i si a més s’hi presenta en viu no podem demanar més Este bar vive el rock como nadie y si es en directo mejor. Los temas rockeros más conocidos en directo con Chris Langley y su inseparable banda
‘Modernismo’ SOMIART (Passeig marítim Sta. Eulària) 21h Moda, modernisme i ‘sopar temàtic’ Moda, Modernisme i ‘Sopar temàtic’

Post to Twitter Post to Facebook

Related posts:

  1. Live Music and events for Ibiza till 15th March 2011 Live Music and events for Ibiza till 15th March: DIMARTS...
  2. Live music & events in Ibiza till 31st March 2011 Monday 21st MarchCortos y palomitas’ ES VERMELL (Bisbe Abad i...
  3. April Fool Masquerade ball with NOWTHEN live at Guarana, Ibiza No, this is not an April fool, tomorrow night (Thursday...
  4. Upcoming live gigs in Ibiza for February & March 2011 The live music scene is still strong even in Winter...
  5. Eivissa Music Art – a full day of live music in Ibiza This Saturday 9th April, Eivissa Music Art presents a whole...
Tags: ,